Biskvitas perteptas apelsinų - grietinėlės kremu. Gaivus ir greitas tortas.
INGREDIENTAI:
- 1 pakelis biskvitų
- 5 vienetai apelsinų
- 500 mililitrų grietinėlės
- 100 mililitrų vandens
- 50 gramų šokoladas
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę išplaku su cukraus pudra iki pasidaro puri.
- Želatiną išbrinkinu vandenyje (100 ml) apie 1 valandą, ištirpinu ir vos šiltą įplaku į grietinėlės masę.
- Apelsinus (4 vnt) nulupu ir supjaustau.
- Viską sumaišau ir šiuo kremu pertepu biskvitą,(apie 3 - 4 šaukštus plaktos grietinėlės, be apelsinų pasilieku, papuošimui).
- Šokolado drožles maišau su pasilikta plakta grietinėle ir puošiu tortą, apelsiną supjaustau plonai ir dėlioju norimas dekoracijas.
Labai skanus, gaivus, paprastas tortas.
REKLAMA