Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra. Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną. Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats. Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių. Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina. Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą. O tada skanauti... Skanaus!
Autorius: Alma
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių
1 vienetas citrinų
50 gramų cukraus pudros
šiek tiek cukraus
100 gramų jogurto (natūralus)
400 gramų sausainių
500 gramų varškės
200 gramų sviesto
15 gramų želatinos
10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitukams sausainius sumalti ir sumaišyti su tikru sviestu bei cukraus pudra. Gauta masę paskleisti į dvi 26 cm skersmens formas ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Tuo metu pertepimui pertrinti varškę su natūraliu jogurtu, cukrumi, vaniliniu bei vaniliniu cukrumi, įtarkuoti citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti vandenyje išbrinkintą želatiną. Ant biskvito paskleisti plonai varškės masės, tada prismaigstyti aviečių ir vėl paskleisti varškės masės, tada vėl biskvitas ir vėl tas pats. Tik ant viršaus jau dėti daugiau varškės masės ir prismaigstyti aviečių. Į varškės masę galima įlašinti kokios nors esencijos, tuo atveju, jeigu nepatinka citrina. Dėti mažiausiai 1 val. į šaldytuvą. O tada skanauti... Skanaus!