Taip galite kepti ir visą vištą, ir bet kurias jos dalis.
Paruoškite marinatą, kuriuo ištrinsite vištieną:
Sumaišykite su išspaustos citrinos sultimis trintą česnaką, juoduosiuos pipirus, druską. Nenaudokite paruoštų prieskonių, kuriuose beveik visuomet yra chemikalų. Ištrintą vištą galite dėti į šaldymo kamerą, jei norite kepti ją vėliau.
Kepimas Vištą dėkite ant kepimo padėklo, aplink ją galite sudėti nepjaustytas, luptas bulves, išvoliotas aliejaus, citrinų sulčių, juodųjų pipirų, druskos mišinyje.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Pastoviai laistykite bulves ir vištieną tokiu skysčiu:
Trintas česnakas, juodieji pipirai, druska, šiek tiek aliejaus (neleidžiančio išdžiūti), citrinos sultys.
Iškepta vištiena labai skani. Bulvės skaniausios tuomet, kai jos išsipučia ir šiek tiek paruduoja.
Taip galite kepti ir visą vištą, ir bet kurias jos dalis.
Paruoškite marinatą, kuriuo ištrinsite vištieną:
Sumaišykite su išspaustos citrinos sultimis trintą česnaką, juoduosiuos pipirus, druską. Nenaudokite paruoštų prieskonių, kuriuose beveik visuomet yra chemikalų. Ištrintą vištą galite dėti į šaldymo kamerą, jei norite kepti ją vėliau.
Kepimas Vištą dėkite ant kepimo padėklo, aplink ją galite sudėti nepjaustytas, luptas bulves, išvoliotas aliejaus, citrinų sulčių, juodųjų pipirų, druskos mišinyje.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Pastoviai laistykite bulves ir vištieną tokiu skysčiu:
Trintas česnakas, juodieji pipirai, druska, šiek tiek aliejaus (neleidžiančio išdžiūti), citrinos sultys.
Iškepta vištiena labai skani. Bulvės skaniausios tuomet, kai jos išsipučia ir šiek tiek paruduoja.