INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 valgomieji šaukštai ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 valgomojo šaukšto acto
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas griežinėliais, pomidorus skiltelėmis, o papriką stačiakampėliais. Visas daržoves pakepkite keptuvėje su aliejumi. Tada įpilkite 1 stiklinę vandens, pasūdykite, pasaldinkite, įpilkite acto ir troškinkite uždengtoje keptuvėje apie 10 min.
Užkaiskite vandenį ir jame išvirkite ryžius. Į juos supilkite troškintas daržoves, sudėkite susmulkintą česnaką ir pavirkite 10 min.
REKLAMA