• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų batono
  • 0.5 kilogramo džemo (aviečių)
  • 0.5 kilogramo uogienės (juodųjų serbentų)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 240 gramų batono
  • 0.5 kilogramo džemo (aviečių)
  • 0.5 kilogramo uogienės (juodųjų serbentų)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temp.
  2. Batono riekutes perpjaukite pusiau. Perpjautas riekutes sudėkite į kepimo indą.
  3. Paruoštą kepimo indą (jo tepti nereikia) pašaukite į įkaitintą orkaitę. Viską kepkite apie 5 min., kol gražiai batonas apskrus ir bus traškus.
  4. Ištraukite apskrudusias riekutes. Riekutes aptekite norima uogiene ar džemu.

    Viską gražiai sudėkite į lėkštę ir patiekite svečiams :)

    Galbūt gaminimas ir užima daug laiko, bet skonis atperką viską.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų