• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 11 gramų mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min.
    P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.

Autorius: zpuika

INGREDIENTAI:

  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės vandens (šiltas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 11 gramų mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min.
    P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.

Autorius: zpuika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų