Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min. P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.
Autorius: zpuika
INGREDIENTAI:
4 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens (šiltas)
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
11 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus supilame į didelį dubenį, gerai išmaišome( apie 10 min.). uždengiame dubenį folija arba rankšluostėliu, ir paliekame kilti 18 val. Tešlą pasidarau vakare, o kepu kitą dieną. Tešlą supilame (nes ji skysta) į trupučiu aliejaus pateptą ir miltais pabarstytą skardą, truputėli apibarstome miltais ir paliekame kilti 2 val. po to dedame į įkaitintą orkaitę iki 220 C ir kepame 35-45 min. P.S. duonos receptą atskleidė italas, kuris šią duoną kepa kasdien.