Galite padvigubinti ingredientų kiekius, kad gautųsi didesnė pyrago masė. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais maždaug pailgą arba apvalią kepimo forma. Ištirpinti riebalus ir leisti jiems ataušti. Gerai suplakti kiaušinius ir cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Gautą mišinį supilti į kiaušinių masę. Supilti riebalus į vandenį ir maišyti, kol masė pasidarys vientisa. Padalyti masę į dvi dalis ir, į vieną jų, suberti kakavą. Tada abi dalis krėsti į kepimo formą ir atsargiai subraukyti šakute, kad pyragas taptų dryžuotas kaip tigras 40-50 minučių kepti pyragą apatinėje orkaitės dalyje, esant 175 laipsnių temperatūrai. Kita info: Šitam receptui yra daugiau negu 7 metai, jei neklystu. Jis yra paimta iš Dan Sukker receptų knygelės (yra šis receptas ir internete), bet savaip patobulintas. Tai senesnis ir skanesnis receptas. Skanaus.
Autorius: Nojus
INGREDIENTAI:
200 mililitrų cukraus (smulkus)
2 valgomieji šaukštai kakavos
75 gramai margarino (arba sviestas)
2 vienetai kiaušinių
300 mililitrų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Galite padvigubinti ingredientų kiekius, kad gautųsi didesnė pyrago masė. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais maždaug pailgą arba apvalią kepimo forma. Ištirpinti riebalus ir leisti jiems ataušti. Gerai suplakti kiaušinius ir cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Gautą mišinį supilti į kiaušinių masę. Supilti riebalus į vandenį ir maišyti, kol masė pasidarys vientisa. Padalyti masę į dvi dalis ir, į vieną jų, suberti kakavą. Tada abi dalis krėsti į kepimo formą ir atsargiai subraukyti šakute, kad pyragas taptų dryžuotas kaip tigras 40-50 minučių kepti pyragą apatinėje orkaitės dalyje, esant 175 laipsnių temperatūrai. Kita info: Šitam receptui yra daugiau negu 7 metai, jei neklystu. Jis yra paimta iš Dan Sukker receptų knygelės (yra šis receptas ir internete), bet savaip patobulintas. Tai senesnis ir skanesnis receptas. Skanaus.