• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2/5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą suminkiau su susmulkintais svogūnais, sutarkuota morka, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
    Išplakiau dubenyje likusius 2 kiaušinius ir sumaišiau su pienu, miltais, druska bei šiek tiek pipirų.
    Iš kiaulienos faršo suformavau plokščius, apvalius kotletukus, juos apvoliojau tešloje ir vartant apkepiau įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekiau šiltus su daržovėmis bei bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Samanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2/5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos faršą suminkiau su susmulkintais svogūnais, sutarkuota morka, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
    Išplakiau dubenyje likusius 2 kiaušinius ir sumaišiau su pienu, miltais, druska bei šiek tiek pipirų.
    Iš kiaulienos faršo suformavau plokščius, apvalius kotletukus, juos apvoliojau tešloje ir vartant apkepiau įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekiau šiltus su daržovėmis bei bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų