Kiaulienos faršą suminkiau su susmulkintais svogūnais, sutarkuota morka, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Išplakiau dubenyje likusius 2 kiaušinius ir sumaišiau su pienu, miltais, druska bei šiek tiek pipirų. Iš kiaulienos faršo suformavau plokščius, apvalius kotletukus, juos apvoliojau tešloje ir vartant apkepiau įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Patiekiau šiltus su daržovėmis bei bulvėmis. Skanaus.
Autorius: Samanta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
3 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2/5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos faršą suminkiau su susmulkintais svogūnais, sutarkuota morka, 1 kiaušiniu, druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Išplakiau dubenyje likusius 2 kiaušinius ir sumaišiau su pienu, miltais, druska bei šiek tiek pipirų. Iš kiaulienos faršo suformavau plokščius, apvalius kotletukus, juos apvoliojau tešloje ir vartant apkepiau įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Patiekiau šiltus su daržovėmis bei bulvėmis. Skanaus.