REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgo minkštimą sutarkuoti burokine trintuve. Labai smulkiai supjaustyti puse svogūno. Viską sumaišyti su malta mėsa (jautiena ar kiauliena, žiūrint, ką jūs labiau mėgstate), įmušti kiaušinį ir pagardinti druska ir pipirais.
- Suformuoti mėsos kukulius (man jų gavosi 16 vnt.) ir sudėti į kepimo formą, skirtą kepti orkaitėje.
- Padažą tefteliams pradėti gaminti keptuvėje. Pakepinti svogūną ir tarkuotą morką. Po kelių minučių sudėti blanširuotus smulkiai pjaustytus pomidorus. Supilti grietinėlę. Krakmolą atskiesti vandeniu ir taip pat supilti į padažą. Pabarstyti druskos, pipirų pagal savo skonį ir leisti, kad padažas užvirtų ir supilti ant kukulių. Kepti 40 - 45 min. +200°C temperatūroje.
Iš kokios mėsos bepagamintumėte tokius teftelius,moliūgo dėka, jie gaunasi labai minkšti, lyg sufle. Labai tinka vaikučiams.
Skanaus!
REKLAMA