• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 1 vienetas kivių
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 ir 2/5 stiklinės miltai
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2/5 stiklinės cukraus (ketvirtis stiklinės)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 vienetas braškių
  • 100 gramų džemo (persikų)
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 1 vienetas kivių
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 ir 2/5 stiklinės miltai
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2/5 stiklinės cukraus (ketvirtis stiklinės)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 vienetas braškių
  • 100 gramų džemo (persikų)
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynį išplakam su grietine ir vanile. Sviestą išsukam su cukrumi ir druska ir išmaišom su tryniu. Suberiam miltus. Išminkom ir valandai dedam į šaldytuvą. Iškočiojam, tiesiam į riebalais pateptą formą, subadom ir kepam 180°C temp apie 15 min.
    Želatiną išmirkom, pašildom, išmaišom su pienu (pagardintu citrinos sultimis ir cukrumi). Supilam į iškeptą formą, pastatome šaltai.
    Sustingus, papuošiam vaisiais, vėl šaldom.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų