REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius užmerkti ir palikti.
- Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.
- Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.
- Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.
- Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.
- Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.
- Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.
REKLAMA