• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mesos (malta)
  • 300 gramų kopūstų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 pakelio ryžių
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis dydis)
  • 2 gramai česnakų ( (skiltelės))
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų mesos (malta)
  • 300 gramų kopūstų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 pakelio ryžių
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis dydis)
  • 2 gramai česnakų ( (skiltelės))
  • šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius užmerkti ir palikti.
  2. Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.
  3. Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.
  4. Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.
  5. Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.
  6. Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.
  7. Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų