• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė alaus
  • 1 vienetas aliejaus (butelys)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių ("Vegeta")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustome griežinėliais ir išskaidome į žiedelius. Kiaušinį įmušame į dubenį, gerai išplakame, po truputį maišydami supilame alų, po to miltus ir "Vegetą". Aliejų įkaitiname, o kai pradeda virti, dedame po vieną tešloje pamirkytą svogūno žiedą. Skanaus :)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų