Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus suplakti su druska. Trynius sumaišyti su minkštu sviestu, po to su baltymais. Baltymus įmaišyti atsargiai - iš apačios į viršų. Suberti miltus. Kopūstą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą. Tešlą sudėti į sviestu pateptą kepimo formą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pyrago viršus apskrus.
Autorius: Verutė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
180 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus suplakti su druska. Trynius sumaišyti su minkštu sviestu, po to su baltymais. Baltymus įmaišyti atsargiai - iš apačios į viršų. Suberti miltus. Kopūstą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą. Tešlą sudėti į sviestu pateptą kepimo formą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pyrago viršus apskrus.