INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek medaus
- šiek tiek morkų
- šiek tiek paprikų
- šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek garstyčių (prancūziškos)
- šiek tiek saulėgrąžų
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (salotų)
- šiek tiek cukinijos
- šiek tiek kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasidarome salotų užpilą iš trupučio mėgstamo aliejaus (man skanus nerafinuotas saulėgrąžų), citrinos sulčių, medaus, trupučio prancūziškų garstyčių.
Supjaustome daržoves, sutarkuojame per stambią tarką morką, viską sudedam į gilų didelį indą. Įdedame saujelę saulėgrąžų, graikinių riešutų, įbarstome salotų prieskonių ir viską atsargiai išmaišome. Aš dar dedu truputį marinuotų aštrių žalių paprikų, nes mėgstu aštriau. Prieš valgant užsipilame ant salotų paruošto užpilo.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek medaus
- šiek tiek morkų
- šiek tiek paprikų
- šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek garstyčių (prancūziškos)
- šiek tiek saulėgrąžų
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių (salotų)
- šiek tiek cukinijos
- šiek tiek kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasidarome salotų užpilą iš trupučio mėgstamo aliejaus (man skanus nerafinuotas saulėgrąžų), citrinos sulčių, medaus, trupučio prancūziškų garstyčių.
Supjaustome daržoves, sutarkuojame per stambią tarką morką, viską sudedam į gilų didelį indą. Įdedame saujelę saulėgrąžų, graikinių riešutų, įbarstome salotų prieskonių ir viską atsargiai išmaišome. Aš dar dedu truputį marinuotų aštrių žalių paprikų, nes mėgstu aštriau. Prieš valgant užsipilame ant salotų paruošto užpilo.
Autorius: Marija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI