Padaryti užpilą salotoms: supilti 0,3 stiklinės saulėgrąžų aliejaus, citrinos sultis, sudėti druską, cukrų bei žalumynus į blenderį ir viską suplakti. Į salotines lėkštes sudėti gražgarstes, per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus, kubeliais pjaustytas paprikas, porus ir užpilti užpilu. Tada pabarstyti smulkintų graikinių riešutų, sudėti vytintą arba šalto rūkymo mėsytę ir plonomis juostelėmis pjaustytą sūrį. Salotas valgyti su paskrudintu batonu perteptu sviestu ir pagardintu spaustu česnaku. Skanaus.
Padaryti užpilą salotoms: supilti 0,3 stiklinės saulėgrąžų aliejaus, citrinos sultis, sudėti druską, cukrų bei žalumynus į blenderį ir viską suplakti. Į salotines lėkštes sudėti gražgarstes, per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus, kubeliais pjaustytas paprikas, porus ir užpilti užpilu. Tada pabarstyti smulkintų graikinių riešutų, sudėti vytintą arba šalto rūkymo mėsytę ir plonomis juostelėmis pjaustytą sūrį. Salotas valgyti su paskrudintu batonu perteptu sviestu ir pagardintu spaustu česnaku. Skanaus.