• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kopūstų (mažas, šviėžias)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji (gali būti čili pipiras))
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų (nedidelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 litrai kiaulienos (sultinys)
  • šiek tiek druskos
  • 4 vienetai burokėlių (švieži, su lapais)
  • 300 gramų grybų (švieži arba džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 6 porcijos.

    Kubeliais supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies, duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine.
    Skanaus

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kopūstų (mažas, šviėžias)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji (gali būti čili pipiras))
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų (nedidelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 litrai kiaulienos (sultinys)
  • šiek tiek druskos
  • 4 vienetai burokėlių (švieži, su lapais)
  • 300 gramų grybų (švieži arba džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 6 porcijos.

    Kubeliais supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies, duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine.
    Skanaus

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų