INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto kopūstų (mažas, šviėžias)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji (gali būti čili pipiras))
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų (nedidelis)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 litrai kiaulienos (sultinys)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai burokėlių (švieži, su lapais)
- 300 gramų grybų (švieži arba džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 6 porcijos.
Kubeliais supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies, duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine.
Skanaus
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto kopūstų (mažas, šviėžias)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji (gali būti čili pipiras))
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų (nedidelis)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 litrai kiaulienos (sultinys)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai burokėlių (švieži, su lapais)
- 300 gramų grybų (švieži arba džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 6 porcijos.
Kubeliais supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies, duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine.
Skanaus
Autorius: Jūratė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI