INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 500 gramų ryžių (virti)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (parūkyti)
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuveje apkepame lašinukus, įdedame supjaustytus svogūnus, česnakus. Apkepus dedam virtus ryzius. Pagardiname prieskoniais, ciberžole. Prieš patiekiant apšlakstome citrinų sultimis.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 500 gramų ryžių (virti)
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (parūkyti)
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuveje apkepame lašinukus, įdedame supjaustytus svogūnus, česnakus. Apkepus dedam virtus ryzius. Pagardiname prieskoniais, ciberžole. Prieš patiekiant apšlakstome citrinų sultimis.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI