Galima skanauti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip karštą užkandį. Bulves reikėtų naudoti didesnes.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 100 gramų sūdytos lašišos
- 100 gramų čederio sūriu
- 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos
- 3 žiupsneliai svogūnų laiškų
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves kruopščiai nuplauti ir išvirti su lupenomis. Virti 20 minučių.
- Įdarui sutarkuoti sūrį, sumaišyti su smulkinta lašiša ir pomidorų pasta.
- Išvirusias bulves perpjauti išilgai pusiau ir išskobti. Į kiekvieną bulvės puselę dėti įdaro, užberti smulkintų svogūnų laiškų.
- Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
REKLAMA