REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą (gali būti maišyta) įmuškite kiaušinį, sudėkite išmirkytą piene duoną, berkitei druskos, pipirų ir rankomis išminkykite masę.
- Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite apkepti supjaustytus pievagrybius. Po kelių minučių sudėkite smulkintą svogūną, špinatus, salierą, pjaustytas alyvuoges, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais ir kepkite, kol viskas apkeps.
- Ant kepimo popieriaus,iš mėsos faršo, išklokite stačiakampį. Tada ant mėsos sudėkite keptas daržoves ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pakeliant kepimo popierių, susukite vyniotinį.
- Mėsos vyniotinį padėkite į skardą, išklotą folija ir kepkite 190 °C 50 minučių. Tada vyniotinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite čili pipirų ir kepkite dar 10 minučių.
Skanaus!
REKLAMA