INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai sausainių (pakuotė)
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek kokosų (drožlės, papuošimui)
- 1 sauja riešutų (arba džiovinti vaisiai)
- šiek tiek riešutų (papuošimui)
- 400 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek baltojo šokolado (papuošimui)
- šiek tiek pabarstukų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sulaužom gabaliukais.
Sviestą ir kondensuotą pieną ištirpiname puode ant ugnies, dedame kakavą ir gerai išmaišome. Sudedame riešutus ar vaisius.
Mase užpilame sausainius ir gerai viską išmaišome. Masę pilam į maišiuką ir formuojame norimą formą. Atvėsinam.
Išimame iš maišelio pyragą ir apliejame tirpintu šokoladu, pabarstome pabarstukais, riešutais.
P. S. Jei norite didesnio tinginio (kaip antroje foto) naudokite dvigubą kiekį produktų :)
Autorius: evute82
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 3 vienetai sausainių (pakuotė)
- 250 gramų sviesto
- šiek tiek kokosų (drožlės, papuošimui)
- 1 sauja riešutų (arba džiovinti vaisiai)
- šiek tiek riešutų (papuošimui)
- 400 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek baltojo šokolado (papuošimui)
- šiek tiek pabarstukų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sulaužom gabaliukais.
Sviestą ir kondensuotą pieną ištirpiname puode ant ugnies, dedame kakavą ir gerai išmaišome. Sudedame riešutus ar vaisius.
Mase užpilame sausainius ir gerai viską išmaišome. Masę pilam į maišiuką ir formuojame norimą formą. Atvėsinam.
Išimame iš maišelio pyragą ir apliejame tirpintu šokoladu, pabarstome pabarstukais, riešutais.
P. S. Jei norite didesnio tinginio (kaip antroje foto) naudokite dvigubą kiekį produktų :)
Autorius: evute82
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI