Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Suberti aguonas vanilinį cukrų ir išmaišyti iki vientisos masės.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje kol lengvai paruduos (apie 30min.). Skanaus!
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
1 sauja aguonų
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
šiek tiek sviesto (formai patepti)
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Suberti aguonas vanilinį cukrų ir išmaišyti iki vientisos masės.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje kol lengvai paruduos (apie 30min.). Skanaus!