INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek lydekų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šis patiekalas yra labai paprastas, bet ne prastas.
Lydeką išvalyti, išimti iš vidaus kaulą. Prikimšti vidų kiek tilps svogunais, česnakais, pabarstyti druska, pipirais. Vidų užsiūti. Tada pašlakstyti citrina, uždėti čiobrelių ir lauro lapų. Suvynioti į foliją.
Orkaitėje iškepus, gražiai papuošti (čia jau kiekvienos šeimininkės fantazija).
Aš puošiau paprika, citrina, žaliomis petražolėmis. Ir gražu ir, skanu.
Skanaus!
Autorius: Jadvyga Norinkevičienė