3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę. Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
10 vienetų vištienos sparnelių
2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
1 stiklinė aliejaus (kepimui)
3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę. Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.