• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų (maži)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek pipirai (juodi ir kvapnieji)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų (maži)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek pipirai (juodi ir kvapnieji)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš marinatui skirtų produktų išvirkite marinatą. Į švarius stiklainius įmeskite po česnako skiltelę, lauro lapelį, įberkite po kelis pipirų grūdelius, įmeskite po krapo šakelę. Sudėkite švariai nuplautus ir nusausintus agurkėlius, užpilkite verdančiu marinatu, pridenkite dangteliais ir kaitinkite apie 15 min. Sandariai užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų