• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (arba paprika)
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 1 stiklinė acto
  • 3 litrai vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek prieskonių (agurkų marinavimui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus sudėti su žolelėm į stiklainius.

    Užkaisti puodą su vandeniu. Į jau karštoką vandenį sudedame druską, cukrų ir actą. Jokiu būdu negalima pilti acto į verdantį vandenį, nes viskas išbėgs lauk.

    Marinatui užvirus juo užpilame agurkus stiklainiuose. Palaikome 5- 10 min., tada nupilame atgal į puodą ir dar kartą užverdame. Vėl užpilame agurkus stiklainiuose ir uždarome dangtelį.

    Stiklainių nekaitinu, šis būdas veikia puikiai :)

    Kas mėgsta švelnaus skonio agurkėlius šis receptas kaip tik.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (arba paprika)
  • 12 valgomųjų šaukštų cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek krapų
  • 1 stiklinė acto
  • 3 litrai vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • šiek tiek prieskonių (agurkų marinavimui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus sudėti su žolelėm į stiklainius.

    Užkaisti puodą su vandeniu. Į jau karštoką vandenį sudedame druską, cukrų ir actą. Jokiu būdu negalima pilti acto į verdantį vandenį, nes viskas išbėgs lauk.

    Marinatui užvirus juo užpilame agurkus stiklainiuose. Palaikome 5- 10 min., tada nupilame atgal į puodą ir dar kartą užverdame. Vėl užpilame agurkus stiklainiuose ir uždarome dangtelį.

    Stiklainių nekaitinu, šis būdas veikia puikiai :)

    Kas mėgsta švelnaus skonio agurkėlius šis receptas kaip tik.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų