Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį. Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma. Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val. Patiekiama supjausčius gabalėliais. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
50 gramų graikinių riešutų (be kevalo)
40 gramų kakavos (milteliai, saldinti)
3 valgomieji šaukštai medaus
50 gramų saulėgrąžų (gliaudytos)
2 valgomieji šaukštai sirupo (agavų)
75 gramai razinų
200 gramų avižinių dribsnių
50 gramų linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai, smulkinti graikiniai riešutai, saulėgrąžos bei linų sėmenys pakepinami sausoje keptuvėje, kol įgauna auksinį atspalvį. Viskas sudedama į vieną dubenį su razinomis, kakava, agavų sirupu bei medumi ir išmaišoma. Viskas sudedama ant maistinės plėvelės, suformuojama norima forma, paslegiama ir paliekama maždaug 3-4 val. Patiekiama supjausčius gabalėliais. Skanaus!