Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų). Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis. Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle. Skanaus.
Sumaišome visus sausus ingredientus (išskyrus vanilinį cukrų). Tuomet į tą patį dubenį sudedame ištirpintą sviestą ir apelsinų sultis. Viską gerai išmaišome ir gautą masę sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepame apie 40 min. 160 laipsnių temperatūroje. Iškepusį pyragą pašlakstome su cukraus pudra išplakta grietinėle. Skanaus.