INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 450 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 250 gramų sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpintame svieste pakepinti miltus, supilti pieną, maišant pakaitinti 3-4 minutes. Nukelti nuo ugnies, sudėti sūrį, kiaušinį, ištrintus trynius, viską gerai išmaišyti. Pastatyti ant ugnies, maišant užvirinti, nukelti.
Kepimo formą ištepti aliejumi, pabarstyti džiūvėsėliais, vienodo storio sluoksniu paskleisti tešlą. Peiliu tešlą suraikyti į kvadratėlius, pabarstyti paviršių džiūvėsėliais ir orkaitėje iškepti.
REKLAMA