• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 100 gramų batono ((dvi riekelės))
  • 0.5 litro pieno
  • 0.5 litro grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 litras sultinio (mėsos)
  • 8 valgomieji šaukštai sūris (Ementalio tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltos duonos riekeles supjaustyti kubeliais ir apkepinti svieste. Sudėti į sultinį, įberti žiupsnelį kmynų, užvirinti, sumažinti ugnį, pavirti apie 10 minučių. Supilti pieną, grietinėlę, užvirinti, nukelti nuo ugnies ir nuolat maišant suberti tarkuotą sūrį. Pagal skonį įberti druskos, juodųjų pipirų.
    Paduodant į stalą užbarstyti smulkintų petražolių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų