INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 1 sauja džiūvesėlių
- 4 valgomieji šaukštai pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 vienetas burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą, pieną ir kiaušinio trynį suplakti iki vientisos masės, pridėti nuskustą ir smulkiai sutarkuotą žalią bulvę, smulkiai supjaustytą burokėlį, supjaustytą ir pakepintą svogūną, druskos pagal skonį, gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele. Išimti, sudėti į kepimo skardą, 10-15 minučių pakaitinti juos orkaitėje.
Patiekiami su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais.
REKLAMA