INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 500 gramų mėlinių
- šiek tiek migdolų
- 250 gramų džiūvesėlių
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Džiūvėsėlius sumaišyti su puse cukraus ir nuolat maišant pakepinti svieste.
Likusį cukrų sumaišyti su nuvalytomis mėlynėmis, įpilti truputėlį vandens ir pakaitinti.
Į formą dėti sluoksnį džiūvėsėlių, sluoksnį mėlynių, ir taip toliau, viršutinis sluoksnis turėtų būti džiūvėsėlių.
Parą palaikyti šaldytuve.
Patiekiant išimti iš formos, aplieti pusės citrinos sultimis, sumaišytomis su cukraus pudra, pabarstyti migdolų drožlėmis.
REKLAMA