Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus. Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.
Autorius: Ona
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų (žievelė)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos
3 valgomieji šaukštai medaus
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės jogurto
60 mililitrų aliejaus
2 stiklinės riešutų (smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus. Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.