• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas ungurių
  • 1 stiklinė majonezo
  • 1 vienetas obuolių sulčių
  • 5 vienetai baravykų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
    Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų