• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (provanso)
  • 125 gramai mocarelos sūrio
  • 125 gramai kumpio
  • 250 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iškočiotą (geriausią, kur du dideli lakštai) sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepti pomidorų padažu, sumaišytu su majonezu ir pagardintu prieskoniais bei česnakais. Ant viršaus užtarkuoti mocarelos ar fermentinį sūrį ir apibarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą virtą kumpį ar virtą dešrą. Įdarą šiek tiek rankomis prispausti prie tešlos. Tešlą su įdaru standžiai susukti į vyniotinį. Vyniotinį peiliu supjaustyti piršto storio riekutėmis. Riekutes dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių arba kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis žalumynų (provanso)
  • 125 gramai mocarelos sūrio
  • 125 gramai kumpio
  • 250 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iškočiotą (geriausią, kur du dideli lakštai) sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepti pomidorų padažu, sumaišytu su majonezu ir pagardintu prieskoniais bei česnakais. Ant viršaus užtarkuoti mocarelos ar fermentinį sūrį ir apibarstyti smulkiais kubeliais pjaustytą virtą kumpį ar virtą dešrą. Įdarą šiek tiek rankomis prispausti prie tešlos. Tešlą su įdaru standžiai susukti į vyniotinį. Vyniotinį peiliu supjaustyti piršto storio riekutėmis. Riekutes dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių arba kol apskrus. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų