• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus iš miško nuvalykite, kad juos vėliau galima būtų naudoti. Sudėkite į sandarų indą ir dėkite į kamerą. Atšildytus grybus turite būtinai sunaudoti ir daugiau nešaldyti. Šaldyti voveraičių netinka, nes jos apkarsta.

    Puikiai tinka šaldymui baravykai, šilbaravykiai, kalpokai, paberžiai ir dauguma kitų, išskyrus voveraites.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus iš miško nuvalykite, kad juos vėliau galima būtų naudoti. Sudėkite į sandarų indą ir dėkite į kamerą. Atšildytus grybus turite būtinai sunaudoti ir daugiau nešaldyti. Šaldyti voveraičių netinka, nes jos apkarsta.

    Puikiai tinka šaldymui baravykai, šilbaravykiai, kalpokai, paberžiai ir dauguma kitų, išskyrus voveraites.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų