Įspausti česnaką, viską sudėti į indą, pieną pašildyt ir supilti. Viską išmaišyti, išminkyti ploną blyną, dėti sūrio lazdelę ir užkloti su tešla. Kepti gerai įkaitintme aliejuje. Tinka prie alaus ir su įvariais padažais.
Autorius: ele
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: Sūrio lazdelių.
Įspausti česnaką, viską sudėti į indą, pieną pašildyt ir supilti. Viską išmaišyti, išminkyti ploną blyną, dėti sūrio lazdelę ir užkloti su tešla. Kepti gerai įkaitintme aliejuje. Tinka prie alaus ir su įvariais padažais.