• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sūris (tarkuotas)
  • 15 vienetų austrių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Austrių kriaukles palaikyti pasūdytame vandenyje ir atidaryti.
    Kriaukles sudėti į kepimo skardą, pabarstyti druska, tarkuotu sūriu, apšlakstyti tirpintu sviestu ir kepti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas galima apibarstyti žalumynais.
    Patiekti kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sūris (tarkuotas)
  • 15 vienetų austrių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Austrių kriaukles palaikyti pasūdytame vandenyje ir atidaryti.
    Kriaukles sudėti į kepimo skardą, pabarstyti druska, tarkuotu sūriu, apšlakstyti tirpintu sviestu ir kepti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas galima apibarstyti žalumynais.
    Patiekti kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų