• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
  • 60 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 190 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai nuplaukite bulves su lupyna ir sudėję į kepimo indą kepkite jas apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje (bulvės turi būti nepjaustytos).
    Susmulkinkite česnaką, špinatus ir pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu.
    Sutarkuokite Jūsų pasirinktą sūrį (tai gali būti fermentinis, mėlynasis ar kitas Jūsų mėgstamas sūris) ir sumaišykite jį grietinėle ir pakepintais česnakai bei špinatais.
    Iškeptas bulves perpjaukite pusiau ir išskobkite jų minkštimą.
    Sumaišykite bulvių minkštimą su sūrio, česnako, špinatų ir grietinėlės mišiniu.
    Paskaninkite druska ir pipirais ir gauta mase įdarykite bulvių „dubenėlius“.
    Kepkite 250 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
    Patiekite su salotomis ar net kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
    Skanaus!

Autorius: Dana

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 150 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
  • 60 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 190 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai nuplaukite bulves su lupyna ir sudėję į kepimo indą kepkite jas apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje (bulvės turi būti nepjaustytos).
    Susmulkinkite česnaką, špinatus ir pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu.
    Sutarkuokite Jūsų pasirinktą sūrį (tai gali būti fermentinis, mėlynasis ar kitas Jūsų mėgstamas sūris) ir sumaišykite jį grietinėle ir pakepintais česnakai bei špinatais.
    Iškeptas bulves perpjaukite pusiau ir išskobkite jų minkštimą.
    Sumaišykite bulvių minkštimą su sūrio, česnako, špinatų ir grietinėlės mišiniu.
    Paskaninkite druska ir pipirais ir gauta mase įdarykite bulvių „dubenėlius“.
    Kepkite 250 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
    Patiekite su salotomis ar net kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
    Skanaus!

Autorius: Dana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų