Bulves nuskusti ir supjaustyti storomis riekelėmis. Bulvių riekeles sukloti į aliejumi pateptą kepimo indą. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir išspaustu česnaku. Tuomet kiaušinį sumaišyti su tarkuotu sūriu ir šia mase užpilti bulves. Kepti apie 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti kaip garnyrą arba, tiesiog, kaip pagrindinį patiekalą. Skanaus.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
3 česnakų
4 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti ir supjaustyti storomis riekelėmis. Bulvių riekeles sukloti į aliejumi pateptą kepimo indą. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir išspaustu česnaku. Tuomet kiaušinį sumaišyti su tarkuotu sūriu ir šia mase užpilti bulves. Kepti apie 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti kaip garnyrą arba, tiesiog, kaip pagrindinį patiekalą. Skanaus.