Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę. Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle. Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms. Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.
Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu bei cinamonu. Kepimo indą (24cm Ø) ištepkite riebalais ir sudėkite į jį sausainių masę. Tuo tarpu išplakite grietinėlę. Kitame inde sumaišykite kreminį sūrį kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kardamonu ir grietinėle. Gautą masę užpilkite ant sausainių ir, indą įdėję į šaldytuvą, palikite pastovėti 4 valandoms. Prieš patiekdami, palaikykite sūrio pyragą apie 15 minučių kambario temperatūroje. Ant viršaus uždėkite granatų sėklų ir pistacijų.