INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 220 mililitrų vandens
- 150 gramų sūris
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek prieskonių (čiobreliai, bazilikai, kmynai ar kt.)
- 25 gramai mielių
- 200 gramų sūris (fermentinis)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, druską ir cukrų, pridėti augalinio aliejaus, tarkuoto sūrio, žolelių ir suberti miltus. Subadyti tešlą ir palikti 30 minučių šiltoje vietoje. tada sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą ir kepti 200 °C temperatūros orkaitėje 20 - 30 minučių.
Autorius: Miglė
REKLAMA