• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 220 mililitrų vandens
  • 150 gramų sūris
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek prieskonių (čiobreliai, bazilikai, kmynai ar kt.)
  • 25 gramai mielių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 220 mililitrų vandens
  • 150 gramų sūris
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek prieskonių (čiobreliai, bazilikai, kmynai ar kt.)
  • 25 gramai mielių
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, druską ir cukrų, pridėti augalinio aliejaus, tarkuoto sūrio, žolelių ir suberti miltus. Subadyti tešlą ir palikti 30 minučių šiltoje vietoje. tada sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą ir kepti 200 °C temperatūros orkaitėje 20 - 30 minučių.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų