6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
1 kilogramas svogūnų
350 mililitrų acto
4 valgomieji šaukštai druskos
350 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.
Autorius: VALENTINA
INGREDIENTAI:
350 gramų cukraus
5 kilogramai kopūstų
1 kilogramas morkų
6 vienetai paprikų (po dvi žalia, geltona, raudona)
1 kilogramas svogūnų
350 mililitrų acto
4 valgomieji šaukštai druskos
350 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstus sutarkuoti, paprikas ir svogūnus susmulkinti, sutarkuoti morkas burokine tarka. Viską sudėti į indą, išmaišyti, supilti actą ir aliejų, išmaišyti bei palikti parai, kad įgautų skonį. Laikosi labai ilgai. Laikyti šaltoje patalpoje.