INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su varške, susmulkintu nuluptu obuoliu, balzaminiu actu, druska bei pipirais.
Gauta mase užtepti duonos riekeles.
Apibarstyti smulkintais žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žalumynų
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius sutarkuoti ir sumaišyti su varške, susmulkintu nuluptu obuoliu, balzaminiu actu, druska bei pipirais.
Gauta mase užtepti duonos riekeles.
Apibarstyti smulkintais žalumynais.
Patiekti kaip užkandį.
Skanaus!
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI