Mėsą supjaustome, plonai pamušame ir, apibarstę prieskoniais, šiek tiek pamarinuojame kol pasidarysim įdarą. Salierus sutarkuojame, svogūną susmulkiname ir pakepiname svieste, pagardiname prieskoniais ir atvėsiname. Ant mėsos dedame salierų įdaro, susukame ir sutvirtiname dantų krapštukais. Voliojame miltuose ir apkepiname riebaluose. Dedame į troškintuvą, užpilame trupučiu vandens ir grietinėle, patroškiname apie 30 min. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas salierų
1 vienetas svogūnų
0.5 kilogramo kiaulės prandinės
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek grietinėlės
šiek tiek sviesto
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome, plonai pamušame ir, apibarstę prieskoniais, šiek tiek pamarinuojame kol pasidarysim įdarą. Salierus sutarkuojame, svogūną susmulkiname ir pakepiname svieste, pagardiname prieskoniais ir atvėsiname. Ant mėsos dedame salierų įdaro, susukame ir sutvirtiname dantų krapštukais. Voliojame miltuose ir apkepiname riebaluose. Dedame į troškintuvą, užpilame trupučiu vandens ir grietinėle, patroškiname apie 30 min. Skanaus.