Sumalame pasirinktą mėsos gabaliuką, pagardiname prieskoniais, įdedame kinietiškų makaronų ir kinietiškų grybų (prieš tai išvirti ir smulkiai supjaustyti). Į ryžių popierių dedame po valgomąjį šaukštą paruošto faršo ir sukame kaip balandėlius arba į lazdeles. Kepame fritiūrinėje.
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
100 gramų makaronų (kinietiški)
500 gramų kiaulės išpjovos (ar paukštienos)
šiek tiek prieskonių
šiek tiek prieskonių (ryžių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalame pasirinktą mėsos gabaliuką, pagardiname prieskoniais, įdedame kinietiškų makaronų ir kinietiškų grybų (prieš tai išvirti ir smulkiai supjaustyti). Į ryžių popierių dedame po valgomąjį šaukštą paruošto faršo ir sukame kaip balandėlius arba į lazdeles. Kepame fritiūrinėje.