4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį. Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min. Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą. Tada susukame į vyniotinį. Dedame į kepimo rankovę. Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min. Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
500 gramų kiaulės faršo
5 vienetai kiaušinių
1 vienetas batono (mirkytas piene)
200 gramų majonezo
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį. Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min. Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą. Tada susukame į vyniotinį. Dedame į kepimo rankovę. Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min. Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų. Skanaus.