• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 gramų garstyčių (aštrios, delikatesinės)
  • 70 gramų lašišų (filė be odos)
  • 20 gramų majonezo
  • 30 gramų krevečių be kevalo
  • 3 vienetai putpelių kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų ikrų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 10 gramų garstyčių (aštrios, delikatesinės)
  • 70 gramų lašišų (filė be odos)
  • 20 gramų majonezo
  • 30 gramų krevečių be kevalo
  • 3 vienetai putpelių kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų ikrų (raudonieji)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įtrinkite lašišos filė druska, pipirais ir tegu pastovi maždaug 6 valandas. Krevetes atšildykite ir užpilkite citrinų sultimis. Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, uždėkite krevečių ir susukite ritinėlius. Putpelių kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau ir ant viršaus uždėkite ikrų.
    Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinų sultis, įberkite druskos ir pipirų.
    Skanaus!
    (Nuotrauka bei patiekalas priklauso Vilniaus senamiestyje įsikūrusiam restoranui "Lokys").

Autorius: http://www.keptaantis.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų