• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas vištiena
  • 80 gramų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10 %)
  • 100 gramų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 1,5 litro vandens supilti druską, cukrų, užvirinti ir ataušinti.
    Išdarinėtą vištą perplauti, supjaustyti porcijomis ir užpilti paruoštu tirpalu. Palaikyti 2 paras, retkarčiais pavartant.
    Po 2 parų vištos gabaliukus išimti, išvirti nedideliame kiekyje vandens. Atvėsinti, atskirti kaulus ir odą.
    Ananasą nulupti ir sutrinti.
    Majonezą sumaišyti su grietinėle ir trupučiu ananaso sulčių.
    Ant salotų lapų išdėlioti vištienos gabaliukus, pabarstyti trintu ananasu ir užlieti paruoštu padažu.
    Patiekiama su keptomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų