• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 300 gramų dešros (Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 2 vienetai duonos (apvalus kepaliukas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • šiek tiek salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 300 gramų dešros (Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 2 vienetai duonos (apvalus kepaliukas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti pomidorą, papriką, svogūno galvą, saliero stiebo gabaliuką, žalių petražolių ir pakepinti svieste.
    Sudėti pjaustytą dešrą, įdėti grietinėlės, po žiupsnį juodųjų pipirų, bazilikų ir uždengtoje keptuvėje troškinti apie 5 min. Turi gautis nesausas troškinukas, nes jis turės sumirkyti duonelę.
    Duoną įpjauti skersai ir išilgai, kad gautųsi kubeliai, besilaikantys ant plutos. Į tarpus tarp tų kubelių šaukštu sudėlioti troškinį.
    Kepti apie 20 min. įkaitintoje orkaitėje, po to užtarkuoti sūriu ir dar pakepti apie 10 min.
    Papuošti.
    Aš šį patiekalą gaminau vyrui Valentino dienos proga ir pavadinau jį "Sudraskyta širdimi''.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų