Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite, suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše. Skanaus.
Autorius: Vilija
INGREDIENTAI:
4 vienetai agurkų (marinuoti)
2 vienetai paprikų (marinuotos)
2 vienetai pomidorų pastos (marinuoti)
1 vienetas svogūnų
700 gramų kiaulienos (mentė)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, druska ir apkepkite kartu su kubelais pjaustytais svogūnais. Sudėkite mėsą į troškintuvą, įpilkite stiklinę karšto vandens ir 15 min. patroškinkite. Marinuotas daržoves supjaustykite, suberkite į puodą su mėsa, pamaišykite ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Valgykite su bulvių koše. Skanaus.